Over ons

Graag stellen we ons aan je voor.

Wij zijn Els Hofer en Annemarie Korn.

Wij zijn op dit moment het aanspreekpunt van de groep, die door de jaren heen ‘Kies Opnieuw’ heeft gevormd.

Sinds 2011 faciliteren wij het ‘Zes stappen’ proces, voor ieder die geïnteresseerd is in het ondergaan en het (leren) toepassen van deze praktische stappen naar vrijheid. Vanuit ons eigen enthousiasme hierover en dankbaarheid voor wat het ons heeft gebracht en brengt, doen we dit.

In 2014 is het centrum ‘Kies Opnieuw’ opgestart in Waalre. Hier organiseerden we inspirerende (interactieve) lezingen en workshops en faciliteerden we ‘zes stappen’ cirkels. Diederik Wolsak hebben we een aantal keren mogen verwelkomen als ‘inspirator’.
Na twee mooie jaren heeft het leven ons naar andere plekken geleid.
Met het faciliteren van cirkels zijn we doorgegaan :) en sinds 2020 bieden we ze ook online aan.

Zelf zijn we in de loop van deze jaren ook door onze eigen processen gegaan, o.a. tijdens meerdere trainingen van Diederik en deelname in centrum El Cielo van Choose Again in Costa Rica. Wat ons aanspreekt in het toepassen van deze methode in een cirkel, is de gelijkwaardigheid (we zijn leraren en studenten voor elkaar) en de herkenning van de thema’s en processen bij elkaar.

We omarmen het gedachtegoed van Een Cursus in Wonderen en andere non-dualistische paden en van hieruit faciliteren wij. Wees welkom in een van onze cirkels.

 

 

 

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>